Uniek Uitzonderlijk

Op zaterdag 4 september 2021 is het boek Uniek Uitzonderlijk uitgekomen. In opdracht van kunstenares Marlene Dumas heeft de Unit Academie de kans gekregen om een boek te maken over haar deelnemers en hun kunst. De Unit Academie is een kunstatelier voor mensen met een normale of bovengemiddelde intelligentie en een vorm van autisme of aanverwante problematiek. Ik ben zelf één van de deelnemers, ik ga één keer per week naar het atelier. Hier kan ik op een veilige plek mijn beeldende vaardigheden verder ontwikkelen. In het boek Uniek Uitzonderlijk wordt de kunst van alle deelnemers tentoongesteld door middel van paginagrote foto’s. Het boek is onder andere te koop bij de Unitwinkel in Nijmegen, via Waanders Uitgevers en bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *